KONSULT INOM INKÖP

Öka lönsamheten - Vässa er supply chain

Vi erbjuder konsulter i roller som inköpare samt logistik & transport. Vi har en bred spetskompetens inom alla kategorier.

Inköpskonsult

Vi har gedigen erfarenhet inom hela inköpsområdet och erbjuder er att abonnera på eller hyra vår kompetens. Vår kompetens täcker samtliga kategorier inom direkta och indirekta varor och tjänster där vi kan erbjuda allt från seniora inköpare till nyutbildade juniorinköpare.

Leverantörsutveckling, logistik & transport

Vill ni effektivisera er leverantörspanel eller logistik så kan vi erbjuda våra spetskompetenser inom detta. Vi hjälper er med allt från enkla frågor till att effektivisera hela er leverantörspanel och logistikkedja.

Analyser, affärssystem & organisation

I vårt team ingår erfarna inköp- och logistikchefer som gör en stor skillnad hos våra kunder. Med dessa spetskompetenser erbjuder vi er att utföra uppdrag som: Spendanalys, Kravställa affärssystem, Rigga en inköpsorganisation, Mentorskap åt VD/ägare etc. Våra kunder inom inköp sträcker sig från nystartade företag till multinationella koncerner. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Fyll i formuläret för att ta kontakt

  INTERIM INKÖPARE

  Behöver ni en interim inköpare? Är ditt företag i behov av extern inköpskompetens? Det kan vara i samband med tillfälliga arbetstoppar, specifika projekt, föräldraledighet eller semester. Låt oss på SCG Nordic hjälpa er. Vi erbjuder inköpskonsulter som löser ditt interimsbehov snabbt!

  INKÖPS-PT

  Har ni behov att av lyfta er inköpsfunktion och/eller effektivisera er Supply Chain, men tycker att det känns som en alltför framtung investering, eller är oroliga att organisationen kanske inte hänger med om ni tar in någon på heltid för att hjälpa er med detta?

  STRATEGISK INKÖPARE

  Strategiskt inköp är en viktig del i utformningen av rätt inköpsstrategier för ditt företag. Vi på SCG Nordic tillhandahåller drivna konsulter inom strategiskt inköp som hjälper er att nå era affärsmål. En strategisk inköpare från oss är expert på att bygga långsiktiga leverantörssamarbeten och utveckla er strategiska inköpsposition.

  LOGISTIKKONSULT

  Söker du efter en logistikkonsult? Vi erbjuder resurser inom logistik för att utveckla och effektivisera din verksamhet. Logistik bygger på att optimera flöden och processer, och denna aspekt har de senaste åren fått en allt större betydelse. En konsult kan ge ditt företag eller organisation mer effektiva processer och flöden, samt minska administrationen. Om du behöver hjälp med exempelvis lageroptimering för att effektivisera försörjningskedjan så finns vi tillgängliga.

  SPENDANALYS

  Vår spendanalys är träffsäker. Vi levererar en omfattande analys på 2-4 veckor med fokus på den externa spenden, hur och vart ni köper, samt rådgivning och rekommendationer på potentiella besparingsområden och andra effektiviseringar. Vi hjälper större och mindre företag inom olika branscher.

  ANMÄL DIG TILL SCG’S NYHETSBREV

  Få reda på det senaste från Supply Chain Group. Med vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad.