AFFÄRSJURIDIK

Företagsrådgivning med personlig prägel och engagemang

Med detta menar vi att vi sätter oss in i kundens situation, lyssnar och förstår.

 

Om oss

Vi är affärsjurister med affären i fokus. Juridiken ska användas för att möjliggöra affärer och förenkla framtiden, därför ger vi rådgivning och stöttning som gagnar din affär och som möjliggöra långsiktigt välfungerande samarbeten.

Hos oss får du ett team av jurister. Vi arbetar nära tillsammans och trivs med att arbeta i täta samarbeten med våra kunder och med full förståelse om er affär samt verksamhet. Genom att känna er och er organisation kan vi agera snabbt, flexibelt och agilt med hög skalbarhet.

Lösningsfokuserade

Vi skapar inte tvister, vi löser problem. Våra affärsjurister arbetar lösningsfokuserat för att på bästa möjliga sätt lösa problem och uppblommande tvister snabbt och med skademinimering. Vi strävar efter fredliga lösningar och affärsmässiga uppgörelser, att avgöra tvisten i en domstol är enligt oss den sista utvägen.

Upplägg

Du väljer upplägg och omfattning efter vad som passar dig bäst. Det kan vara att hyra en bolagsjurist en dag i veckan. Det kan vara ett projektbaserat uppdrag eller så kanske du vill känna tryggheten av att ha en affärsjurist redo för avrop. Valet är ditt!

Oavsett upplägg har vi inga bindningstider eller hållhakar, du använder oss så mycket du vill och så länge du vill.

Samarbetsavtal juridik

Avrop vid behov.

Ramavtal SCG

Inköp och juridik för avrop.

Allokerad bolagsjurist

Från en dag i veckan eller mer.

Juristabonnemang

Allokera 20 timmar per år till fastpris 20 000 SEK exkl. moms.

Vi arbetar efter ledorden

KOSTNADSEFFEKTIVITET

Det är du som investerar i din verksamhet och med oss kan du alltid känna dig trygg i omfattningen av din investering. Med SCG:s jurister väljer du som kund omfattningen av vårt iblandande, engagemanget och drivet kommer på köpet.

AGILITET

Vi anpassar oss efter kunden och kan snabbt skala upp eller ner efter era behov samt ger alltid råd- och vägledning med mycket korta väntetider.

KLARSPRÅK

Vi kan juridisk engelska och svenska med föredrar att ge vår rådgivning i vardagligt språkbruk. Vi tror på juridisk rådgivning där alla parter runt bordet läser samt hör samma sak och där avtalen kan läsas och med enkelhet förstås av alla i organisationen.

Juristerna på SCG älskar att dela med sig av sin kunskap.

Därför håller vi ofta utbildningar, föredrag och seminarium för våra kunder och samarbetspartners.

Precis som i vår rådgivning anpassar vi våra utbildningar efter dig och din verksamhet. Ibland vill man ha en genomgång av grunderna inom avtalsrätten, ibland behöver man fräscha upp kunskapen om ny lagstiftning, valet är ditt.

Skräddarsydda utbildningar av den egna avtalsstrukturen brukar vara mycket uppskattat. Det vill säga att vi går igenom era egna mallar och kontrakt för att sedan förklara dem, utveckla dem och skapa verktyg för er att använda dem på ett optimerat vis. Oavsett hur du känner att du behöver förkovra dig inom juridik står vi redo att hjälpa.

Vi på SCG håller ett öga på förändringarna i lagstiftningen och på marknaden.

Såväl din affärsverksamhet som marknaden i stort går ständigt igenom förändringar, motgångar och utmaningar på vägen. Genom att vara kund hos oss har du alltid en naturlig kontaktväg för att hålla dig uppdaterad och steget före förändringar. Genom att jobba proaktivt med kunskapen om förändringar kan vi hjälpa dig och din verksamhet att möta framtiden förberedd.

Fyll i formuläret för att ta kontakt
    Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

    Få reda på det senaste från Supply Chain Group. Med vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad!