Huvudplanerare

Är du redo att ta steget in i en ny spännande roll? Som Huvudplanerare hos MVUSAB kommer du ha möjligheten att skapa och att påverka!

MVUSAB är på en förändringsresa och söker just nu en Huvudplanerare till deras industri i Smedjebacken. Du kommer att ha en central roll i företaget och vara en nyckelperson för att driva verksamheten framåt. Du kommer att vara spindeln i nätet och aktivt bidra till att förbättra företagets processer och arbetsmetoder inom produktionsplanering.

Rollen som Huvudplanerare

I denna roll kommer du att ansvara för att optimera och driva den dagliga planeringen framåt samtidigt som du strategiskt planerar långsiktigt för att säkerställa en helhetsbild över den planering som krävs för att skapa effektiva produktionsflöden.

Huvuduppgifter:

  • Bidra till att utveckla och implementera processer för att optimera planeringen.  
  •  Samordna olika avdelningar och se till att projekt följer tidslinjer och budgetar.
  • Tätt samarbete med andra avdelningar, inklusive produktion, inköp och försäljning. Samt kontakt med leverantörer och kunder.
  • Identifiera möjligheter till effektivisering och kostnadsbesparingar är en viktig del av huvudplanerarens arbete. Samt att analysera data och implementerar bästa praxis.

Vi söker dig som:

För att trivas i denna roll ser vi att du är en ambitiös individ med stark drivkraft och en passion för att skapa, förbättra och initiera förändringar. Vi söker en analytisk och initiativrik person som motiveras av att ta sig an nya utmaningar och strävar efter att göra skillnad.

Vi värdesätter om du har erfarenhet från industrin och tidigare har arbetat i en liknande roll eller drivit projekt/förändringsarbeten inom logistik eller planering. Det är meriterande om du har en eftergymnasialutbildning eller innehar praktisk erfarenhet av liknande arbetsområden.

Placeringsort: Smedjebacken.

Start: Omgående.

Du erbjuds:

Detta är till början ett konsultuppdrag och du kommer bli anställd hos oss på SCG. Som anställd (eller underkonsult) på SCG kommer du att jobba med spännande uppdrag hos olika kunder inom alla möjliga branscher. Detta gör du som individ eller i team, men oavsett hur det specifika uppdraget ser ut har du alltid ett team av drivna och kompetenta konsulter inom supply chain samt jurister i ryggen. Vi hjälper varandra vid behov för att både utveckla oss som team och individer, samt för att stärka leveransen till våra kunder. Hos oss på SCG får du möjlighet att växla upp både dina kunskaper och din karriär!

Skicka in din ansökan

Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Om du är intresserad och vill veta mer om uppdraget, ta kontakt med Emma;

Emma Söderström

Key Account Manager

Tel: 073 – 026 07 28

Email: emma.soderstrom@scgnordic.se

Om Supply Chain Group

Vi på Supply Chain Group erbjuder konsulter inom Supply Chain Management samt affärsjuridik. Vi går alltid in med ett stort personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Vår vision är

– Att skapa ökad konkurrenskraft, stabilitet och välmående hos våra kunder.

Vår mission är

– Vi lyfter kundens kompetens genom att dela med oss av vår

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan/Spontansökan
Tillbaka