inköp & logistik

Affärsjuridik

Rekrytering

LEDIGA TJÄNSTER

Här hittar du lediga tjänster hos oss.

Löpande söker vi;

Projektinköpare med erfarenhet

Strategiska inköpare/Sourcing-specialister

 

Affärsjurist Stockholm/Västerås – Se texten nedan, och skicka in ansökan via formuläret längst ner på denna sida!

Vi är också intresserade av att komma i kontakt med dig som har en relevant teoretisk utbildning kombinerad med erfarenhet från SCM-området även i andra roller än ovan nämnda. Är du nyfiken på hur du kan vidareutveckla din karriär tillsammans med oss, älskar att göra kunden nöjd och leverera resultat, och vill bli en del av SCG´s Dream Team, så ska du absolut höra av dig redan idag!

Vill du söka till en utsatt tjänst du hittat här eller på annan plats, eller skicka in en spontanansökan, använd dig då av nedanstående formulär. Bifoga gärna ditt CV.

 

Jurist, affärsjuridik

Västerås / Stockholm

Omfattning: Heltid / deltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

 

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

 • Tidigare erfarenhet av juridiskt arbete.
 • Van vid kundkontakt och service.

Utbildning

Krav

 • Eftergymnasial utbildning tre (3) år eller längre inom Juridik och/eller rättsvetenskap eller sådan annan utbildning som SCG finner likvärdig.

Kompetenser

Meriterande

 • Civilrätt
 • Avtalsrätt.
 • Erfarenhet av Microsoft Office-paketet.
 • Sälj och/eller servicekunskap.

Språk

Krav

 • Svenska
 • Engelska

Meriterande

 • Tyska

 

 

Om jobbet

Om oss

SCG:s affärsjurister ger rådgivning med personlig prägel och engagemang. Vi är affärsjurister med affären i fokus. Hos oss är du del av ett team av jurister som jobbar tätt tillsammans för att ge kunden/klienten bästa möjliga förutsättningar och resultat.

Vi skapar inte tvister, vi löser problem. Våra affärsjurister arbetar lösningsfokuserat för att på bästa möjliga sätt lösa problem och uppblommande tvister snabbt och med skademinimering. Om du är en problemlösare och skicklig förhandlare kommer du trivas mycket väl i teamet med oss.

Vi jobbar prestigelöst i teamet och hjälper varandra samt tar ett kollektivt ansvar för våra leveranser till kund. Hos oss kommer du vara en del av ett tight team som jobbar hårt och har väldigt kul på vägen.

Arbetsuppgifter

I rollen som jurist kommer du beroende på bakgrund och kompetens att arbeta med ett eller flera av våra kompetensområden inom affärsjuridik. Tjänsten kommer främst innebära:

 • I team och självständigt genomföra konsultuppdrag och rådgivning inom främst avtalsrätt, internationell handel, avtalsstruktur, sekretess och problemlösning.
 • Ansvar från ax till limpa. Hos oss får du sköta hela processen från första kontakt till slutlig överlämning till kunden.
 • Skapa mallar, utbildningar och vara en ambassadör för SCG.
 • Vara mentor och jurist-PT till dina kollegor inom inköp samt kunder.
 • Utvecklas inom det/de områdena du vill specialisera dig inom.

Som person är du glad, motiverad och en god lyssnare. Du är lösningsfokuserad och tycker om att lösa komplexa problem på ett effektivt sätt. SCG:s värdegrund och ledord är KAK – Kostnadseffektivitet, Agilitet och Klarspråk. Denna värdegrund ser vi att du delar med oss och värdesätter. Vi vill bidra till att bygga morgondagens moderna Juristbyrå till våra kunder och att SCG ska vara arbetsplatsen för drivna jurister som värdesätter balans mellan karriär och fritid.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper och förmåga att arbeta i vårat Dream team. För oss är den personliga matchningen viktigast för såväl våra kunder som våra kollegor.

Vi håller löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen att skicka in CV (och gärna Personligt brev) till oss, vi ser fram emot att få träffa dig!