Taktiska & Strategiska Inköpare

Vi har många uppdrag som Taktiska & Strategiska Inköpare och söker nu nya stjärnor som vill bli en del av vårt Dream-Team i spännande uppdrag hos våra kunder.

Det gäller företag i olika branscher och av olika senioritet. Vi lägger inte alltid ut aktuella uppdrag på vår hemsida, utan jobbar främst med aktiv matchning i vår kandidat-bank och i vårt nätverk.

Så har du relevant utbildning inom området samt minst några års erfarenhet från taktiskt eller strategiskt inköp, skicka in en spontan-ansökan idag och få möjlighet till en ny utmaning som en del i ett härligt gäng!

Du erbjuds
Som fast anställd på SCG kommer du att jobba med spännande uppdrag hos olika kunder inom olika branscher. Detta gör du som individ eller i team, men oavsett hur det specifika uppdraget ser ut har du alltid ett team av drivna och kompetenta konsulter inom supply chain i ryggen. Vi hjälper varandra vid behov för att både utveckla oss som team och individer, samt för att stärka leveransen till våra kunder. Hos oss på SCG får du möjlighet att växla upp både dina kunskaper och din karriär!

Övrig information
Startdatum: Omgående samt under Q1 2024
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Västerås/Västmanland och Stockholm

Skicka in din ansökan
Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Om du är intresserad och vill veta mer om jobbet, ta kontakt med Emma (Västerås) eller Sam (Stockholm);


Emma Söderström
Tel: 073 – 026 07 28
Email: emma.soderstrom@scgnordic.se

Sam Biranvand
Tel: 073 – 687 55 82
Email: sam.biranvand@scgnordic.se

Om Supply Chain Group
Vi på Supply Chain Group erbjuder duktiga specialister inom Supply Chain Management. Vi går alltid in med ett stort personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Vår vision är

– Att skapa ökad konkurrenskraft, stabilitet och välmående hos våra kunder.

Vår mission är

– Vi lyfter kundens kompetens genom att dela med oss av vår

Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord

Strategisk inköpare, Taktisk inköpare, Inköpare, CPO, Kategorichef, Category Manager

Ansökan/Spontansökan
Tillbaka