inköp & logistik

Affärsjuridik

Rekrytering

Inköps-PT

Har ni behov att av lyfta er inköpsfunktion och/eller effektivisera er Supply Chain, men tycker att det känns som en alltför framtung investering, eller är oroliga att organisationen kanske inte hänger med om ni tar in någon på heltid för att hjälpa er med detta?

Vi märker att många företag är intresserade av att hyra in en senior inköpsresurs på deltid, men har haft svårt att knyta åt sig externa resurser eller anställda som accepterar dessa villkor.

Oftast löser vi en snabb och smidig uppstart med någon av våra erfarna konsulter, och vill ni justera upp/ner antalet timmar är detta oftast möjligt att göra direkt, men senast inom 1 månad.

För att göra detta enkelt både för Er som kund och för konsulten abonnerar Ni på denna resurs ett fast antal timmar / månad.

Arbetstiden och arbetsplatsen är mer flexibel (enligt överenskommelse med Er som kund) då konsulten kan ha 2–3 liknande uppdrag parallellt.

Ni abonnerar på en senior strategisk inköpare eller inköpschef antingen 40 eller 80 timmar per månad.

Vi garanterar att ni får en konsult med relevant erfarenhet, och som är minst nivå 3 enligt Kammarkollegiets kompetensnivå för konsulter.

Abonnemang Strategisk inköpare, Nivå 3+

40h/mån 

80h/mån 

Abonnemang Inköpschef, Nivå 3+

 

I vår abonnemangstjänst är våra konsulter ej namngivna. SCG ansvarar för att välja ut en passande kandidat som sedan godkänns av kund innan han/hon påbörjar sitt uppdrag enligt överenskommelse.

 

Kontakta oss för att få veta mer!

Låt oss överträffa era förväntningar!