Vi har många uppdrag som Taktisk Inköpare och söker nu fler stjärnor som vill bli en del av vårt team.

Det gäller företag i olika branscher och av olika senioritet. Vi lägger inte alltid ut dessa på vår hemsida, utan jobbar främst med aktiv matchning i vår kandidat-bank och i vårt nätverk.

Har du utbildning inom området samt några års erfarenhet från taktiskt inköp, skicka in en spontanansökan idag och få möjlighet till en ny utmaning som en del i ett härligt gäng!

Du erbjuds
Som anställd på SCG kommer du att jobba med spännande uppdrag hos olika kunder inom alla möjliga branscher. Detta gör du som individ eller i team, men oavsett hur det specifika uppdraget ser ut har du alltid ett team av drivna och kompetenta konsulter inom supply chain samt jurister i ryggen. Vi hjälper varandra vid behov för att både utveckla oss som team och individer, samt för att stärka leveransen till våra kunder. Hos oss på SCG får du möjlighet att växla upp både dina kunskaper och din karriär!

Övrig information
Startdatum: Omgående
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Västerås

Skicka in din ansökan
Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Om du är intresserad och vill veta mer om uppdraget, ta kontakt med Emma;


Emma Söderström
Key Account Manager
Tel: 073 – 026 07 28
Email: emma.soderstrom@scgnordic.se

Om Supply Chain Group
Vi på Supply Chain Group erbjuder konsulter inom Supply Chain Management samt affärsjuridik. Vi går alltid in med ett stort personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Vår vision är

– Att skapa ökad konkurrenskraft, stabilitet och välmående hos våra kunder.

Vår mission är

– Vi lyfter kundens kompetens genom att dela med oss av vår

Vi ser fram emot din ansökan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *