Teknisk beredare

Vi på Supply Chain Group söker för kunds räkning en teknisk beredare med mångårig kunskap inom bearbetningsteknik. Företaget är idag marknadens bredaste och starkaste leverantör i Sverige och Norden inom långhålsborrning och hening med CNC-bearbetning som viktigt komplement. Dem befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med många spännande projekt i närtid och behöver stärka teknikorganisationen och vidareutveckla sin verkstad till att bli en industri i världsklass. 

Om rollen:

Du kommer att vara en nyckelperson där du bidrar till att driva, utveckla, följa upp och förbättra verksamheten inom teknisk beredning. I denna roll får du möjlighet att vara med på en unik resa och forma ett produktionsföretag i framkant.

Som teknisk beredare följer du en produkt från ax till limpa och ansvarar för hela beredningsprocessen. Du arbetar tillsammans med såväl teknik som produktion, analyserar samt undersöker bästa producerbarhet utifrån aktuella förutsättningar. Du följer hela produktionsprocessen, följer upp och ser till så att både kalkyler och flöden ständigt optimeras.

Din profil:

För att lyckas i den här rollen ser vi att struktur, planering och hög energinivå kännetecknar ditt arbetssätt. Du är proaktiv och lösningsorienterad samtidigt som du identifierar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem utifrån ett helhetsperspektiv. Du stortrivs i mötet med såväl leverantörer och produktionspersonal där du etablerar långsiktiga och förtroendefulla relationer.

Som person tror vi att du har ett högt inre driv och ett genuint intresse för teknik. Du har en naturlig kommunikativ förmåga och vill arbeta tillsammans med människor för att nå bästa resultat och ekonomi. Du är självständig, flexibel och kreativ i ditt arbetssätt.

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet från CAM-beredning inom skärande bearbetning
  • Teknisk utbildning inom maskin- eller produktionsteknik, alternativt motsvarande kunskaper som du har förvärvat genom arbetserfarenhet.
  • Affärssystemet Monitor G5.

Omfattning: Tillsvidare
Placeringsort: Kungsör

Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in ditt CV.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan/Spontansökan
Tillbaka