Supply Chain Manager till Debe Flow Group

Debe Flow Group | Växjö

Är du redo för en ny utmaning? Vi söker nu en Supply Chain Manager, en ny spännande tjänst där Du kommer att vara en nyckelperson i vår verksamhet och utöver SCM blir du också platschef för den nya anläggningen i Växjö.

Bakgrund

Debe Flow Group strävar mot en renare och mer hållbar värld genom innovativa och effektiva vattenhanteringslösningar som hjälper till att bevara vår planets mest värdefulla resurs – vatten. Vi är en ledande svensk koncern som erbjuder moderna produkter och helhetslösningar inom vatten, geoenergi, entreprenad och annan hållbar uppvärmning

Under de senaste åren har vi upplevt en kraftig tillväxt och för att möta upp den behöver vi nu stärka vår organisation med en Supply Chain Manager. Vi söker en ledare med ett starkt strategiskt tänkande som kan leda organisationen framåt.

Vi tror att rätt person för den här tjänsten är coachande i sitt ledarskap och trivs i en säljfokuserad organisation med entreprenöriell anda.

Om rollen

Som SCM har du det övergripande ansvaret för företagets logistik- och inköpsavdelning. Du kommer att säkerställa att dessa funktioner fungerar optimalt både på en operativ och strategisk nivå.

Du driver organisationen framåt genom att leda utvecklingen av nya processer och system som förbättrar företagets konkurrenskraft och effektivitet.

I rollen har du personalansvar, inköpschef rapporterar till Supply Chain Manager.

Arbetsuppgifter

Huvuduppgiften i denna roll är främst att hantera inköp och logistik, du har erfarenheten och kunskapen bakom dig för att kunna lyfta denna del i organisationen.

Övergripande ansvar;

  • Kontinuerligt arbeta med förbättringar och effektivisering av det dagliga arbetet inom inköp, produktion och logistikavdelningen.
  • Skapa planer och strategier för att optimera företagets produktion och logistik samt hitta synergier med sälj- och inköpsavdelningen.
  • Etablera och expandera ett hållbart team.
  • Budgetansvar; planering, kostnadskontroll, utvärdering och rapportering

Din profil

  • Minst 5 års erfarenhet av Supply Chain Management
  • Erfarenhet av inköp samt leverantörsförhandling
  • Erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet av ledarskap
  • Svenska och engelska

Övrigt

Supply Chain Manager rapporterar till COO

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid
Placeringsort Växjö
Sista ansökningsdag 2024-08-11 I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Supply Chain Group och ansvarig Rekryterare är Victoria Kjellgren. Har du frågor ring 076-005 18 75 eller maila till Victoria.kjellgren@scgnordic.se

Ansök här

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Tillbaka