Supply Chain Management Specialist

Vi söker för kunds räkning en Supply Chain Management Specialist till ett världsledande företag där du får möjlighet att använda dina kunskaper inom process och systemutveckling kopplat till inköp. Företaget arbetar globalt och nyskapande inom klimatförändringar och hjälper myndigheter, städer och företag att minska klimatutsläppen. Det är ett företag som arbetar för att koppla ihop smarta lösningar inom energi och mobilitet.

Din roll
Du kommer att utgå från bolagets enhet i Sverige med Västerås och Ludvika som bas tillsammans med ett team.
I rollen kommer du 60% att vara med i ett nystartat förändringsprojekt som innebär en uppdatering av verksamhetens processkartor inklusive inköpssystem. En förutsättning för rollen är därför att du förstår inköpsprocessen och leverenatörskvalitet.  I rollen kommer du även 40% att vara ”speaking partner” i projektet och vara med och testa samt utveckla systemet.

I rollen kommer du att vara ledande och arbeta tillsammans med ett team av kunniga medarbetare som säkerställer att det finns rätt förutsättningar för att nå de uppsatta kraven som avser en förbättrad leveranskvalitet.

Rollen som Supply Chain Management Specialist är ny i detta utförande på denna site och vi söker dig som vill göra skillnad på riktigt- för medarbetare, processer, kunder och en hållbar framtid!

Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och passion för arbetet. För att passa in i rollen ser vi att du har en god förmåga att leda och verka i en omväxlande och expansiv miljö. Du lever upp till företagets vision och syn på ledarskap och tror på ett situationsanpassat ledarskap samt att du kan bemöta människor från alla delar av organisationen. Vi ser att du är affärsmässig, motiveras av att sätta upp mål samt följer upp och ansvarar för din egen och verksamhetens prestationer.

Som person är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta och ser vikten av att tillsammans nå fram till bästa möjliga resultat. Samtidigt som du behöver vara självgående och ta egna initiativ för att nå verksamhetens mål.

Akademisk bakgrund inom IT, logistik eller supply chain är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi ser även att du har erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete, gärna från liknande verksamhet. Meriterande om du har kunskaper från SAP-system.

I den här tjänsten krävs det att du pratar och skriver obehindrat på engelska men det är ett plus om du även behärskar svenska.

Vilka är vi?

Vi på Supply Chain Group erbjuder konsulter inom Supply Chain Management, inköp och logistik samt affärsjuridik. Vi går alltid in med ett stort personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Vår vision är

– Att skapa ökad konkurrenskraft, stabilitet och välmående hos våra kunder.

Vår mission är

– Vi lyfter kundens kompetens genom att dela med oss av vår

Du erbjuds
Som anställd (eller underkonsult) på SCG kommer du att jobba med spännande uppdrag hos olika kunder inom alla möjliga branscher utifrån dina preferenser och kompetens. Detta gör du som individ eller i team, men oavsett hur det specifika uppdraget ser ut har du alltid ett team av drivna och kompetenta konsulter inom supply chain samt jurister i ryggen. Vi hjälper varandra vid behov för att både utveckla oss som team och individer, samt för att stärka leveransen till våra kunder. Hos oss på SCG får du möjlighet att växla upp både dina kunskaper och din karriär!

Skicka in din ansökan
Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Om du är intresserad och vill veta mer om uppdraget, ta kontakt med Emma;

Emma Söderström
Key account manager
Tel: 073-026 07 28
Email: emma.soderstrom@scgnordic.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillbaka