Strategisk inköpare – Stockholm, Järfälla

Vår kunds verksamhet växer och nu söker vi efter en erfaren strategisk inköpare för att stärka deras inköpsorganisation. Är du en lagspelare som kan utvärdera, förhandla och kommunicera med både interna och externa intressenter för att utveckla en effektiv leverantörsbas, då kan du vara just den person vi söker.

Om rollen
Som strategisk inköpare kommer du att ingå i ett team som driver den strategiska agendan i relation till nyckelleverantörer för kunds produkter. Du kommer ansvara för strategiska leverantörer, det vill säga kommersiellt ansvar för att säkra optimerade affärslösningar. Du kommer att arbeta nära produktion, produktledning, produktdesign och leverantörer för att anpassa kraven och hitta möjligheter att tillföra värde vad gäller kvalitet, kostnad och teknik. 

Ditt ansvar är att fokusera på långsiktiga kostnadsaktiviteter, upprätta leverantörsavtal samt kontinuerligt styra och förbättra samarbetet med kundens leverantörer.

I denna roll kan du också bli tilldelad specifika projekt, såsom strategiska köpbeslut eller lokalisering av leverantörer i strategiska länder.

Vi söker dig som
Har en stark affärsförståelse, med ett driv att förbättra och utmana vår kunds verksamhet med ett kommersiellt och analytiskt förhållningssätt. Du har förmågan att tänka och agera strategiskt för att nå dina mål, och eftersom din framgång är starkt beroende av det nära samarbetet med interna intressenter och leverantörer tror vi att du är en sann lagspelare och bra kommunikatör.
Vidare tror vi att du har:
· Förmåga att utveckla avtal för att stödja kommersiella avsikter

· Juridisk och kommersiell erfarenhet

· Bevisad förmåga att driva effektiva leverantörsrelationer

· Väl orienterad inom ledningssystem, uppförandekod, affärssystem

· Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift

Du erbjuds
Som anställd (eller underkonsult) på SCG kommer du att jobba med spännande uppdrag hos olika kunder inom alla möjliga branscher. Detta gör du som individ eller i team, men oavsett hur det specifika uppdraget ser ut har du alltid ett team av drivna och kompetenta konsulter inom supply chain samt jurister i ryggen. Vi hjälper varandra vid behov för att både utveckla oss som team och individer, samt för att stärka leveransen till våra kunder. Hos oss på SCG får du möjlighet att växla upp både dina kunskaper och din karriär!

Övrig information
Startdatum: Omgående
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Stockholm, Järfälla

Skicka in din ansökan
Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Om du är intresserad och vill veta mer om uppdraget, ta kontakt med Sam;
Sam Biranvand
Head of Sales / CEO Stockholm
Tel: 076- 034 45 04
Email: sam.biranvand@scgnordic.se

Om Supply Chain Group
Vi på Supply Chain Group erbjuder konsulter inom Supply Chain Management samt affärsjuridik. Vi går alltid in med ett stort personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Vår vision är

– Att skapa ökad konkurrenskraft, stabilitet och välmående hos våra kunder.

Vår mission är

– Vi lyfter kundens kompetens genom att dela med oss av vår

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillbaka