Senior strategisk inköpare - SCG

Senior strategisk inköpare

Vi söker för kunds räkning en senior strategisk inköpare med erfarenhet inom elektronik. Som individ ser vi att du har förmåga att utveckla och upprätthålla starka relationer med leverantörerna samt utveckla och upprätthålla långsiktiga och framgångsrika relationer.

Som senior strategisk inköpare kommer du att ha ett övergripande ansvar för leverantörsprestanda inom kategorin elektronik. Det är viktigt att du har förmågan att identifiera och implementera kostnadsbesparande åtgärder och samtidigt upprätthålla en hög kvalitet på produkter och tjänster som levereras av leverantörerna.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en stark analytisk förmåga, utmärkta förhandlingsfärdigheter samt är självständig och initiativtagande. Vi ser att du har omfattande erfarenhet av att arbeta inom strategiskt inköp av elektronik/elektromekanik.

Du erbjuds
Hos SCG kommer du att jobba med spännande uppdrag hos olika kunder inom alla möjliga branscher. Detta gör du som individ eller i team, men oavsett hur det specifika uppdraget ser ut har du alltid ett team av drivna och kompetenta konsulter inom supply chain samt jurister i ryggen. Vi hjälper varandra vid behov för att både utveckla oss som team och individer, samt för att stärka leveransen till våra kunder. Hos oss på SCG får du möjlighet att växla upp både dina kunskaper och din karriär!

Övrig information
Startdatum: Omgående
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Karlskoga (Delvis på distans)

Skicka in din ansökan
Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Om du är intresserad och vill veta mer om uppdraget, ta kontakt med Emma;
Emma Söderström
Key Account Manager
Tel: 073 – 026 07 28
Email: emma.soderstrom@scgnordic.se

Om Supply Chain Group
Vi på Supply Chain Group erbjuder konsulter inom Supply Chain Management samt affärsjuridik. Vi går alltid in med ett stort personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Vår vision är

– Att skapa ökad konkurrenskraft, stabilitet och välmående hos våra kunder.

Vår mission är

– Vi lyfter kundens kompetens genom att dela med oss av vår

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillbaka