SCG Nordic AB söker affärsjurister

Vilka är vi?
Vi på Supply Chain Group erbjuder komptetens inom affärsjuridik, Supply Chain Management, inköp och logistik. Vi går alltid in med ett stort personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Vår vision är att skapa ökad konkurrenskraft, stabilitet och välmående hos våra kunder.

Viktigt för oss är att du delar synen om våra ”fyra hjärtan” för att uppnå välmående i yrkeslivet. Dessa hjärtan handlar om en balans mellan yrkesliv, familjeliv, fritid och hälsa.

Vi söker nu efter en affärsjurist med placering i Västerås eller Stockholm.

Du erbjuds
Som anställd (eller underkonsult) på SCG kommer du att jobba med spännande affärsjuridiska konsultuppdrag och rådgivning hos kunder inom alla möjliga branscher utifrån dina preferenser och kompetens. Detta gör du som individ eller i team, men oavsett hur det specifika uppdraget ser ut har du alltid ett team av drivna och kompetenta konsulter inom supply chain samt jurister i ryggen. Vi hjälper varandra vid behov för att både utveckla oss som team och individer, samt för att stärka leveransen till våra kunder. Hos oss på SCG får du möjlighet att växla upp både dina kunskaper och din karriär!

Vi söker dig som
Har en jurkand eller motsvarande juridisk utbildning och som arbetat minst fem år. Arbetet innebär mycket samarbete med kunder och den interna organisationen, därmed är det viktigt att du drivs av samverkan och av att bygga starka och strategiska relationer, samt att du har en bra förståelse för affären inklusive legala aspekter. I denna roll ser vi att du som person är strukturerad, kommunikativ och har en stark drivkraft att lösa problem. Och så ska du gilla att ha kul på jobbet, det gör vi!

Skicka in din ansökan
Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Om du är intresserad och vill veta mer om uppdraget, ta kontakt med Fredrik eller Mathias

Fredrik Vetander

Group CEO

fredrik.vetander@scgnordic.se

073 – 77 730 40

Mathias Gausel

Head of Legal

Tel: 070 – 690 31 11

mathias.gausel@scgnordic.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillbaka