Projektinköpare

Vi söker nu en projektinköpare för ritningsbundna samt standard bearbetade detaljer (prototyper och projektansvar) till en kund i Stockholm.

Om rollen

Som projektinköpare har du ett stort ansvar i att förse projektet med de material som behövs i form av att internt kommunicera med kollegor samt leverantörer för att hålla tidsramarna. I denna roll förekommer dagligen kontakt och kommunikation med personer både internt och externt. Det krävs att man kan föra diskussioner på svenska med leverantörerna samt kunna läsa ritningar på svenska såväl som engelska.

Vi söker dig som

För att passa in och trivas i denna roll söker vi dig som har en ingenjörsbakgrund och en förståelse för konstruktion och mekanik. Vi ser att du som person är kommunikativ, tar egna initiativ, är bekväm med att ha många kontaktytor ut mot leverantörerna samt ansvarstagande och handlingskraftig.


Du erbjuds
Som anställd (eller underkonsult) på SCG kommer du att jobba med spännande uppdrag hos olika kunder inom alla möjliga branscher. Detta gör du som individ eller i team, men oavsett hur det specifika uppdraget ser ut har du alltid ett team av drivna och kompetenta konsulter inom supply chain samt jurister i ryggen. Vi hjälper varandra vid behov för att både utveckla oss som team och individer, samt för att stärka leveransen till våra kunder. Hos oss på SCG får du möjlighet att växla upp både dina kunskaper och din karriär!

Övrig information
Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Stockholm, centralt

Skicka in din ansökan
Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Om du är intresserad och vill veta mer om uppdraget, ta kontakt med Sam;
Sam Biranvand
Head of Sales / CEO Stockholm
Tel: 076- 034 45 04
Email: sam.biranvand@scgnordic.se

Om Supply Chain Group
Vi på Supply Chain Group erbjuder konsulter inom Supply Chain Management samt affärsjuridik. Vi går alltid in med ett stort personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Vår vision är

– Att skapa ökad konkurrenskraft, stabilitet och välmående hos våra kunder.

Vår mission är

– Vi lyfter kundens kompetens genom att dela med oss av vår

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillbaka