Packaging specialist

Nu söker vi på Supply Chain Group en förpackningsspecialist till vår kunds inköpsteam som kan driva de nödvändiga förändringarna för att uppfylla behoven för deras nya fabrik i Västerås!

Vilka är vi?

Vi på Supply Chain Group erbjuder konsulter inom Supply Chain Management, inköp och logistik samt affärsjuridik. Vi går alltid in med ett stort personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Vår vision är

– Att skapa ökad konkurrenskraft, stabilitet och välmående hos våra kunder.

Vår mission är

– Vi lyfter kundens kompetens genom att dela med oss av vår

Beskrivning:

  • Du kommer att agera som projektledare för en arbetsström som syftar till att säkerställa att förpackningen av inkommande material matchar de specifika kraven för den nya fabrik.
  • Ditt ansvar inkluderar att analysera den nuvarande situationen gällande förpackningen av material som levereras av leverantörerna.
  • I samarbete med andra intressenter kommer du att ta hänsyn till olika aspekter såsom säkerhet, hållbarhet, logistik i vår fabrik, transport och kostnader.
  • Du kommer att driva implementeringen av förändringar i nära samarbete med det lokala inköpsteamet och dess leverantörer.
  • Vi ser gärna att du har insikt inom både inköp och logistik.
  • Förmågan att se helheten samtidigt som du kan gräva djupt i detaljerna är viktig.
  • Du bör vara starkt analytisk och ha utmärkta kommunikationsfärdigheter. Dessutom är du en resultatdriven lagspelare som inte ger upp.
  • Flytande kunskaper i engelska och svenska på professionell nivå, både skriftligt och muntligt, är en förutsättning.

 Som anställd på SCG

Kommer du att jobba med spännande uppdrag hos olika kunder inom alla möjliga branscher utifrån dina preferenser och kompetens. Detta gör du som individ eller i team, men oavsett hur det specifika uppdraget ser ut har du alltid ett team av drivna och kompetenta konsulter inom supply chain samt jurister i ryggen. Vi hjälper varandra vid behov för att både utveckla oss som team och individer, samt för att stärka leveransen till våra kunder. Hos oss på SCG får du möjlighet att växla upp både dina kunskaper och din karriär!

Uppstart: 6 November

Omfattning: Heltid 12 månader med stor möjlighet till förlängning.

Placeringsort: Västerås.

Skicka in din ansökan

Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Om du är intresserad och vill veta mer om uppdraget, ta kontakt med Emma;

Emma Söderström

Key Account Manager

Tel: 073 – 026 07 28

Email: emma.soderstrom@scgnordic.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan/Spontansökan
Tillbaka