Operativ inköpare

Vi söker för kunds räkning en konsult för ett heltidsuppdrag som operativ inköpare till ett globalt marknadsledande bolag inom Retail.

Du kommer att ingå i ett litet team i en ständigt föränderlig organisation. Teamets huvudansvar inkluderar att anskaffa hårdvara och mjukvara från bolagets leverantörer. Du kommer att arbeta nära interna kunder och leverantörer för att anskaffa hårdvara och mjukvara samt följa upp leveranser.

I din roll är det viktigt att vara service-minded och kunna hantera flertalet kontakter på olika nivåer inom organisationen, arbeta med parallella beställningar och utöka din affärskompetens samt bygga långsiktiga relationer.

Målet är att leverera hårdvara/mjukvara på ett säkert sätt, med rätt kvalitet och till bästa pris, i rätt tid. Ständiga förbättringar är en integrerad del i vårt sätt att arbeta och vi förväntar oss att du bidrar till att göra förbättringar i process och daglig leverans.

Dina ansvarsområden

• Stödja organisationen med IT-relaterad upphandling

 • Följa upp beställningar

• Inköpsadministration

• Leverantörsrelationer

 • Fakturahantering

Kunskaps- och kompetenskrav

 • Upphandling/inköpserfarenhet

• MS Office 365

Vi erbjuder dig

Som anställd på SCG kommer du att jobba med spännande uppdrag hos olika kunder inom alla möjliga branscher utifrån dina preferenser och erfarenheter. Detta gör du som individ eller i team, men oavsett hur det specifika uppdraget ser ut har du alltid ett team av drivna och kompetenta kollegor inom Supply Chain och affärsjuridik i ryggen.

Vi hjälper varandra vid behov för att både utveckla oss som team och individer, samt för att stärka leveransen till våra kunder.

Hyr man en konsult av SCG får man ta del av hela teamets samlade kompetens och olika

specialistområden.

Och är du anställd hos SCG får du möjlighet att växla upp både dina

kunskaper och din karriär!

Uppdragsperiod: 2023-01-08 – 2023-11-30 med möjlighet till förlängning.

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Stockholm

Skicka in din ansökan

Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Om du är intresserad och vill veta mer om uppdraget, ta kontakt med Sam;

Sam Biranvand

Försäljningschef

Tel: 076- 034 45 04

Email: sam.biranvand@scgnordic.se

Om Supply Chain Group

Vi på Supply Chain Group erbjuder konsulter inom Supply Chain Management samt affärsjuridik. Vi går alltid in med ett stort personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Vår vision är

– Att skapa ökad konkurrenskraft, stabilitet och välmående hos våra kunder.

Vår mission är

– Vi lyfter kundens kompetens genom att dela med oss av vår

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillbaka