Operativ inköpare - SCG

Operativ inköpare

Kom och bli en del av oss på Supply Chain Group samt det fantastiska inköpsteamet hos vår kund Teledyne FLIR! Vi söker en operativ inköpare som kommer att ansvara för att köpa in material till produktionen av högteknologiska värmekameror. Är du en operativ inköpare med något års erfarenhet och har dessutom ett stort tekniskt intresse? Ta då chansen och sök redan idag!

Vilka är vi?
Vi på Supply Chain Group erbjuder konsulter inom Supply Chain Management, inköp och logistik samt affärsjuridik. Vi går alltid in med ett stort personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Vår vision är

– Att skapa ökad konkurrenskraft, stabilitet och välmående hos våra kunder.

Vår mission är

– Vi lyfter kundens kompetens genom att dela med oss av vår

Om Teledyne FLIR
Teledyne FLIR är en världsledande tillverkare av värmekameror och IR-sensorer. Deras produkter används inom säkerhet, brandbekämpning, industriell inspektion och forskning. Företaget är känt för högkvalitativa och avancerade produkter som både utvecklar och producerar sina produkter internt för att hålla sig i framkant av teknologin. Teledyne FLIR strävar efter att leverera pålitliga lösningar och möta kundernas behov inom olika branscher där termisk bildteknik är viktig. För närvarande består deras operativa inköpsteam av fyra personer.

Arbetsuppgifter
Som operativ inköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

 • Hantering av inköp av material, inklusive prognosarbete, skapande av inköpsordrar, artikelhantering i systemet och fakturahantering.
 • Kontakt med leverantörer och uppföljning av KPI:er såsom svarstider, leveranser och kvalitet, med fokus på kontinuerliga förbättringar.
 • Kontinuerlig kommunikation och samarbete med både interna och externa intressenter, inklusive andra avdelningar inom Teledyne FLIR.
 • Delta i löpande förbättringsarbete av avdelningens verksamhet och arbetsprocesser.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis inköp eller en teknisk utbildning.
 • Har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom inköp, gärna inom tillverkningsindustrin och från en roll där du haft möjlighet att ta egna initiativ och eget ansvar.
 • Har goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel.
 • Behärskar både svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Det är meriterande om du

 • Har tidigare erfarenhet av SAP eller annat affärssystem
 • Har tidigare erfarenhet av Power BI.
 • Har arbetat inom elektronikbranschen, eller arbetat i ett tillverkande bolag.

Personliga egenskaper

 • God kommunikationsförmåga
 • Tar ansvar för dina åtaganden
 • Har en god analytisk förmåga

Vi ser att du är en samarbetsvillig person som trivs med att arbeta i team, där ni stödjer varandra. Dessutom finner du motivation i att tänka utanför boxen och att få komma med nya idéer på arbetssätt.

Som anställd på SCG kommer du att jobba med spännande uppdrag hos olika kunder inom alla möjliga branscher utifrån dina preferenser och kompetens. Detta gör du som individ eller i team, men oavsett hur det specifika uppdraget ser ut har du alltid ett team av drivna och kompetenta konsulter inom supply chain samt jurister i ryggen. Vi hjälper varandra vid behov för att både utveckla oss som team och individer, samt för att stärka leveransen till våra kunder. Hos oss på SCG får du möjlighet att växla upp både dina kunskaper och din karriär!

Uppstart: Omgående

Omfattning: Heltid 6 månader med stor möjlighet till förlängning

Placeringsort: Täby, Stockholm.

Skicka in din ansökan

Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Om du är intresserad och vill veta mer om uppdraget, ta kontakt med Sam;

Sam Biranvand

Head of Sales / CEO Stockholm

Tel: 076- 034 45 04

Email: sam.biranvand@scgnordic.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillbaka