Kvalitetsingenjör / Supplier Quality Assurance - SCG

Kvalitetsingenjör / Supplier Quality Assurance

Vi söker för kunds räkning en Supplier Quality Assurance till ett för att stärka deras team och säkerställa att leverantörerna uppfyller de höga kvalitetsstandarderna. Du kommer att jobba som en länk mellan strategiskt inköp och delar av övriga organisationen. Du kommer ha en viktig roll i att säkerställa kvaliteten på inkommande material från leverantörerna.

Din roll

Du kommer att utgå från bolagets enhet i Köping som bas. Tjänsten innebär ett ansvar för att koordinera, bedöma, hantera och följa upp leverantörsrelaterade leverans- och kvalitetsfrågor. Du kommer vara en viktig person i organisationen och ansvara för arbetsuppgifter såsom:

  • Genomföra leverantörsutvärderingar och arbeta målinriktat med proaktiv kvalitetssäkring för att uppnå bästa resultat.
  • Arbeta tillsammans med leverantörerna för att utveckla och genomföra förbättringsplaner och åtgärda kvalitetsrelaterade problem.
  • Säkerställa att leverantörerna uppfyller gällande lagar, regler och standarder, samt bolagets egen interna policy och kvalitetssäkringskrav.
  • Arbeta tillsammans med andra avdelningar, såsom inköp, produktion och logistik, för att säkerställa att leverantörsprestanda är på plats.

Om dig

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och passion för arbetet. För att passa in i rollen ser vi att du har en positiv inställning, är noggrann och analytisk. Du drivs och motiveras av att bidra med förändring och att uppnå ett gott resultat. Du är självgående och har ingen rädsla för att möta nya utmaningar. Vi ser också att du är kommunikativ, en problemlösare som gillar att ta ansvar och betraktar förändring som en naturlig del av arbetsuppgifterna.

Utöver det ser vi att du har:

  • Tekniska kunskaper och förmåga att lösa tekniska frågeställningar.
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.
  • Erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkande industri?

Du erbjuds
Hos SCG kommer du att jobba med spännande uppdrag hos olika kunder inom alla möjliga branscher. Detta gör du som individ eller i team, men oavsett hur det specifika uppdraget ser ut har du alltid ett team av drivna och kompetenta konsulter inom supply chain och juridik i ryggen. Vi hjälper varandra vid behov för att både utveckla oss som team och individer, samt för att stärka leveransen till våra kunder. Hos oss på SCG får du möjlighet att växla upp både dina kunskaper och din karriär!

Övrig information
Startdatum: Omgående
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Köping

Skicka in din ansökan
Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Om du är intresserad och vill veta mer om uppdraget, ta kontakt med Emma;
Emma Söderström
Key Account Manager
Tel: 073 – 026 07 28
Email: emma.soderstrom@scgnordic.se

Om Supply Chain Group
Vi på Supply Chain Group erbjuder konsulter inom Supply Chain Management samt affärsjuridik. Vi går alltid in med ett stort personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Vår vision är

– Att skapa ökad konkurrenskraft, stabilitet och välmående hos våra kunder.

Vår mission är

– Vi lyfter kundens kompetens genom att dela med oss av vår

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillbaka