Junior Logistikupphandlare

Vi söker för kunds räkning flertalet konsulter för ett heltidsuppdrag som logistikupphandlare inom dagligvarubranschen. Brinner du för logistik och har en Högskoleutbildning inom ekonomi eller civilingenjör inom Supply Chain/Logistik? Då kan du vara personen vi söker! Denna tjänst passar dig som vill arbeta hos ett marknadsledande bolag med flexibla arbetsuppgifter där du får en inblick i helheten av bolagets affär samt en roll med många kontaktytor. Låter det spännande? Om ja, läs mer nedan och skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

I rollen som junior logistikupphandlare ansvarar du primärt för de dagliga förändringarna i kundens varuflöde. Rollen består av en stor variation av arbetsuppgifter men är inriktad mot att bibehålla hög funktionalitet i befintliga varuflöden, samt stötta utvecklandet av dessa varuflöden. Detta innebär att du kommer skapa stora kontaktytor mot inköpsaffären samt mot den operativa verksamheten och övriga stödfunktioner. I och med detta får du god insyn i helheten av kundens affär, från leverantör, till butik och merparten av processerna.

Arbetsuppgifter

Denna roll kräver att du har en analytisk förmåga samt en förståelse för organisationen som helhet. Huvudfokuset ligger på att hitta lösningar för att reducera kostnaderna kopplat till inköp och dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara:

  • Ansvara för funktionalitet i upplägg med leverantörer och samarbetspartners
  • Koordinera och hantera delar av revideringsprocessen
  • Driva samt stötta utveckling av logistikflöden med fokus på att reducera kostnaderna associerat till inköp och logistikflöden
  • Vara delaktig i interna förbättringsarbeten och projekt
  • Förhandla med leverantörer gällande korrigeringar i inköpsvillkor

Vi söker dig som

  • Brinner för logistik och affärer i sin helhet
  • Har en Högskoleutbildning inom ekonomi eller civilingenjör inom Supply Chain/Logistik eller liknande
  • Har goda kunskaper inom Excel
  • Är en duktig kommunikatör och är bra på att skapa goda relationer
  • Är målinriktad och initiativtagande som person

Vi erbjuder dig

Som anställd på SCG kommer du att jobba med spännande uppdrag hos olika kunder inom alla möjliga branscher utifrån dina preferenser och erfarenheter. Detta gör du som individ eller i team, men oavsett hur det specifika uppdraget ser ut har du alltid ett team av drivna och kompetenta kollegor inom Supply Chain och affärsjuridik i ryggen.

Vi hjälper varandra vid behov för att både utveckla oss som team och individer, samt för att stärka leveransen till våra kunder.

Hyr man en konsult av SCG får man ta del av hela teamets samlade kompetens och olika

specialistområden.

Och är du anställd hos SCG får du möjlighet att växla upp både dina

kunskaper och din karriär!

Uppdragsperiod: Start för uppdraget är flexibelt under Q4-2022 och sträcker sig under hela 2023.

Omfattning: Heltid

Lön: Fast månadslön

Placeringsort: Stockholm

Skicka in din ansökan

Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Om du är intresserad och vill veta mer om uppdraget, ta kontakt med Sam;

Sam Biranvand

Försäljningschef

Tel: 076- 034 45 04

Email: sam.biranvand@scgnordic.se

Om Supply Chain Group

Vi på Supply Chain Group erbjuder konsulter inom Supply Chain Management samt affärsjuridik. Vi går alltid in med ett stort personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Vår vision är

– Att skapa ökad konkurrenskraft, stabilitet och välmående hos våra kunder.

Vår mission är

– Vi lyfter kundens kompetens genom att dela med oss av vår

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillbaka