Junior kategoriansvarig

Vår kunds verksamhet växer och nu söker vi efter en junior kategoriansvarig som vill vara med på deras resa. Är du öppensinnad, tycker om att jobba med människor både internt och externt samt har ett teknikintresse, då kan du vara just den person vi söker.

Om rollen:

I rollen som junior kategoriansvarig kommer du att ansvara över en kategori av olika artiklar som bland annat innefattar O-ringar, tätningar, skruvar och dekaler. I rollen ingår även att i affärssystemet bygga upp och förbättra scorecards, tillsammans med de seniora inköparna skicka offertförfrågningar till leverantörer, göra spendanalyser samt hitta nya potentiella leverantörer. Som ny i rollen kommer det finnas en uttänkt strategi att arbeta efter.

I denna roll kommer du också vara ett stöd för de seniora inköparna och stötta med arbetsuppgifter i form av:

– Avvikelser, reklamationer & återbetalning för fordringar

– Utfärdande av RFQ för nya delar

– Underlätta leverantörsövergång från små leverantörer till större leverantörer.

Vi söker dig som:

För denna roll söker vi dig som är i början av karriären med som lägst en yrkesutbildning som ekonom, ingenjör eller tekniker. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att trivas i rollen är det viktigt att ha ett intresse för teknik samt en känsla för människor.

För att passa in i rollen ser vi att du behärskar och har god datorvana, goda kunskaper i Excell samt har arbetat i någon typ av affärssystem innan då det dagligen förekommer arbete olika ERP-system samt används för att sammanställa KPI:er och affärsuppföljningar.

Jobbet innefattar mycket kommunikation både internt och externt samt dialoger med kollegor i Japan, därmed ser vi att du som person är social och har lätt att ta dig ann olika typer av människor.

Du erbjuds
Som anställd (eller underkonsult) på SCG kommer du att jobba med spännande uppdrag hos olika kunder inom alla möjliga branscher. Detta gör du som individ eller i team, men oavsett hur det specifika uppdraget ser ut har du alltid ett team av drivna och kompetenta konsulter inom supply chain samt jurister i ryggen. Vi hjälper varandra vid behov för att både utveckla oss som team och individer, samt för att stärka leveransen till våra kunder. Hos oss på SCG får du möjlighet att växla upp både dina kunskaper och din karriär!

Övrig information
Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Stockholm

Skicka in din ansökan
Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Om du är intresserad och vill veta mer om uppdraget, ta kontakt med Sam;
Sam Biranvand
Head of Sales / CEO Stockholm
Tel: 076- 034 45 04
Email: sam.biranvand@scgnordic.se

Om Supply Chain Group
Vi på Supply Chain Group erbjuder konsulter inom Supply Chain Management samt affärsjuridik. Vi går alltid in med ett stort personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Vår vision är

Att skapa ökad konkurrenskraft, stabilitet och välmående hos våra kunder.

Vår mission är

Vi lyfter kundens kompetens genom att dela med oss av vår

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillbaka