Drivna konsulter inom Supply Chain - SCG

Drivna konsulter inom Supply Chain

Är du en inköpare eller logistiker med några års erfarenhet och är på jakt efter nya utmaningar? Om ja, ta då chansen att bli en del av vårt Dream-Team på Supply Chain Group och var med på vår tillväxtresa i Stockholm.

Vilka är vi?
Vi på Supply Chain Group erbjuder konsulter inom Supply Chain Management, inköp och logistik samt affärsjuridik. Vi går alltid in med ett stort personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Vår vision är

– Att skapa ökad konkurrenskraft, stabilitet och välmående hos våra kunder.

Vår mission är

– Vi lyfter kundens kompetens genom att dela med oss av vår

Vi söker konsulter för roller som

  • Operativ- taktisk och projektinköpare
  • Strategisk inköpare
  • Seniora logistiker
  • Samt andra närliggande roller inom SCM.

Du erbjuds
Som anställd (eller underkonsult) på SCG kommer du att jobba med spännande uppdrag hos olika kunder inom alla möjliga branscher utifrån dina preferenser och kompetens. Detta gör du som individ eller i team, men oavsett hur det specifika uppdraget ser ut har du alltid ett team av drivna och kompetenta konsulter inom supply chain samt jurister i ryggen. Vi hjälper varandra vid behov för att både utveckla oss som team och individer, samt för att stärka leveransen till våra kunder. Hos oss på SCG får du möjlighet att växla upp både dina kunskaper och din karriär!

Vi söker dig som
Har dokumenterad erfarenhet av arbete inom Supply Chain-området, samt en relevant utbildning i bagaget. Som person är du driven, resultatinriktad och en bra lagspelare. Vi ser även att du har goda kunskaper i Svenska samt engelska, i både tal och skrift.

Skicka in din ansökan
Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Om du är intresserad och vill veta mer om uppdraget, ta kontakt med Sam;

Sam Biranvand
Head of Sales / CEO Stockholm
Tel: 076- 034 45 04
Email: sam.biranvand@scgnordic.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillbaka