Contract Managers - SCG

Contract Managers

Drivs du av att hantera komplexa kontrakt och lockas av en affärsnära roll med högt tempo och mycket samarbeten? Om ja, ta då chansen att bli en del av vårt Dream-Team på Supply Chain Group och var med på vår tillväxtresa.

Vilka är vi?
Vi på Supply Chain Group erbjuder konsulter inom Supply Chain Management, inköp och logistik samt affärsjuridik. Vi går alltid in med ett stort personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Vår vision är

– Att skapa ökad konkurrenskraft, stabilitet och välmående hos våra kunder.

Vår mission är

– Vi lyfter kundens kompetens genom att dela med oss av vår

Vi söker nu konsulter för rollen som Contract Manager.

Du erbjuds
Som anställd (eller underkonsult) på SCG kommer du att jobba med spännande uppdrag hos olika kunder inom alla möjliga branscher utifrån dina preferenser och kompetens. Detta gör du som individ eller i team, men oavsett hur det specifika uppdraget ser ut har du alltid ett team av drivna och kompetenta konsulter inom supply chain samt jurister i ryggen. Vi hjälper varandra vid behov för att både utveckla oss som team och individer, samt för att stärka leveransen till våra kunder. Hos oss på SCG får du möjlighet att växla upp både dina kunskaper och din karriär!

Vi söker dig som
Är van att hantera komplexa kontrakt inom industriprojekt och har en eftergymnasial utbildning med juridisk eller kommersiell inriktning. Arbetet innebär mycket samarbeten med kunder och den interna organisationen, därmed är det viktigt att du drivs av samverkan och av att bygga starka och strategiska relationer, samt att du har en bra förståelse för affären inklusive legala aspekter. I denna roll ser vi att du som person är strukturerad, ordningsam och har en stark drivkraft att lösa problem.

Skicka in din ansökan
Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Om du är intresserad och vill veta mer om uppdraget, ta kontakt med Emma;

Emma Söderström
Key Account Manager
Tel: 076 – 020 12 32
Email: emma.soderstrom@scgnordic.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillbaka