Affärsjurist

Är du vår nästa affärsjurist?

Om du brinner för juridik i allmänhet och affärsjuridik i synnerhet samt har en förmåga att göra kvalificerad juridik förståelig så kommer du att trivas hos oss på SCG Nordic. Vi tror på en öppen dialog där en sammansvetsad grupp jurister tillsammans hjälper varandra att leverera bästa möjliga resultat till kund.

Om oss

SCG Nordic är ett konsultföretag som skapar mervärde till våra kunder inom inköp och juridik. Den juridiska avdelningen arbetar med affärsjuridisk rådgivning till kommersiella parter. Vi är en fullservicebyrå med lokal förankring i Västerås och med kontor i Kista Stockholm. Vårt mål är att bli det självklara valet för företag med säte i Västerås samt Mälardalen. Som jurist hos oss får du stor möjlighet att bidra både till företagets framsteg såväl som att utveckla dig själv som jurist. Vi har en horisontell organisation där alla jurister ansvar från ax till limpa, hela vägen från säljmöte till presentation av färdig produkt. Stort ansvar och egenförvaltning samspelar med teamwork och kollegialt samarbete, allt för att nå bästa möjliga resultat till kund. Vi är ett Dream-team av affärsjurist och vi behöver förstärkning, välkommen att skicka in din ansökan till oss!

Arbetsuppgifter

Tjänsten som jurist på SCG Nordic omfattar affärsjuridisk rådgivning och föreläsningar till våra kunder. Du kommer att arbeta mot kunder i Västerås och Stockholm samt övriga Mälardalen, men främst sitta in-house på plats hos oss eller som konsulterande bolagsjurist till någon av våra kunder. Som jurist hos SCG får du stor möjlighet att forma din roll till det du vill, vi tror på individuell anpassning och moderna affärsjurister. Våra ledord är KAK, Kostnadseffektivitet, Agilitet och Klarspråk.

Du kommer till exempel att:

–  Skapa och tolka avtal samt arbeta med tvistlösning och förlikning.

–  Löpande assistera kunden med juridisk expertis.  

– Utbilda företag och organisationer.

–  Sälja SCG:s juridiska tjänster efter egen säljplan.

Vi söker dig som

–  Har en examen inom juridik,

–  Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då många av våra kunder är internationella,

–  Är en lagspelare som prestigelöst arbetar tillsammans med juristkollegorna för att nå våra gemensamma mål.

Det är meriterande om du…

–  Har några års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete,

–  Har erfarenhet av att ta fram och hålla i föreläsningar/utbildningar, 

–  Har en bred kompetens inom juridik och en hunger att alltid bredda din juridiska kunskap i nära samarbete med övriga jurister i bolaget.

–  Har en säljande drivkraft där du efter egen förmåga söker upp, bibehåller och mersäljer till såväl nya som befintliga kunder.

Övrig information

–  Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid,

–  Omfattning: Heltid,

–  Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse,

–  Placering: Västerås HQ med stor möjlighet att arbeta från Stockholmskontoret i Kista.

Skicka in din ansökan

Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in ditt CV och personliga brev. Om du är intresserad och vill veta mer, ta kontakt med Christoffer eller Fredrik;

CHRISTOFFER LINGE
Chefsjurist / CLO
Tel: 070- 868 14 59
Email: christoffer.linge@scgnordic.se
FREDRIK VETANDER
CEO
Tel: 073- 777 30 40
Email: fredrik.vetander@scgnordic.se
Tillbaka