Category Manager Systemair - SCG

Category Manager till Systemair

Våra Category Managers ansvarar för att identifiera, utveckla, driva och följa upp våra inköps-strategier och med detta uppdrag kommer stor frihet men även tydliga krav och förväntningar på att leverera resultat.

Om Systemair

Systemair är en världsledande koncern inom ventilation där Systemair Sverige befinner sig på en spännande utvecklingsresa. Företaget har en komplett värdekedja från utveckling till tillverkning, marknadsföring och försäljning till den globala marknaden.

För att stärka vår position ytterligare pågår en rad strategiska initiativ och ett av dessa är att investera i inköpsfunktionen. Detta kommer innebära en förflyttning mot en mer strategisk funktion med större påverkan genom hela värdekedjan och vi söker nu dig som vill vara med och forma vår framtid. För rätt person kommer rollen erbjuda stora möjligheter till att påverka utvecklingen och att utvecklas i en senior strategisk inköpsroll.

Om tjänsten som Category Manager

Är du en strategisk inköpare som vill ta ett större ansvar och är redo att utveckla såväl som utmana vårt arbetssätt? Har du en vilja att ta en central roll där du förväntas vara drivande i företagets utveckling? Då är detta uppdraget för dig!

Våra Category Managers ansvarar för att identifiera, utveckla, driva och följa upp våra inköps-strategier och med detta uppdrag kommer stor frihet men även tydliga krav och förväntningar på att leverera resultat.

Att göra bra affärer är din drivkraft. Du har bevisad förmåga att hitta nya vägar framåt och utveckla värde bortom det traditionella inköpsarbetets prisfokus. Du har gjort det tidigare och vet vad som krävs för att lyckas som Category Manager med en global leverantörsbas. För att trivas i rollen behöver du vara den kommersiella experten med tekniskt intresse som har drivet att säkerställa resultat.

Kontakt & ansökan

Tjänsten tillhör Systemair Sverige och din huvudsakliga placeringsort är Skinnskatteberg.

Systemair strävar efter att skapa flexibla former för arbete som passar uppdrag och individ och har ett flexibelt och aktivitetsbaserat kontor bl.a. i Västerås. 

Vi tillämpar löpande urval, men önskar din ansökan senast den 31 mars.

 

För frågor kring tjänsten, kontakta Daniel Wahlström på daniel.wahlstrom@scgnordic.se eller +46 (0)70-353 80 20.

Sök Tjänsten!

Jag godkänner att mina uppgifter behandlas i enlighet med Privacy Policy

Övrigt

Systemair är ett ledande ventilationsföretag med verksamhet i 54 länder i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Mellanöstern, Asien, Australien och Afrika. Bolaget omsatte 8,5 miljarder kronor räkenskapsåret 2020/21 och har cirka 6 500 anställda. Sedan grundandet av Systemair 1974 har bolaget uppvisat positiva rörelseresultat. Under de senaste 10 åren har den genomsnittliga tillväxten uppgått till cirka 10 procent.

Systemair bidrar till att förbättra inomhusklimatet med hjälp av energieffektiva och hållbara produkter som minskar koldioxidutsläppen. Systemair erbjuder en plats i ett företag som ser tillväxt som ett naturligt inslag i vardagen.

Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter. Vi ser lojalitet och god samarbetsvilja som självklart när det gäller att lyckas, både som enskild individ och som företag. Vidare så kommer du att ha ett fritt och ansvarsfullt arbete där du är med och påverkar din egen och företagets fortsatta utveckling.

Om oss som rekryterar:
Supply Chain Group

På Supply Chain Group levererar vi ett tydligt mätbart mervärde som hjälper våra kunder att nå ökad konkurrenskraft inom SCM & juridik.
Vi går in med ett personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare.

Supply Chain Group verkar idag i hela Mellansverige, med tyngdpunkten i Mälardalen med omnejd.