Vi kan supply chain management
– Bli en del av SCG

Vill du ta dig an en strategisk och ledande roll?
Vi söker nu skickliga strategiska inköpare som kan lyfta våra kunders kompetens, genom att dela med sig av sin.

  Jag vill veta mer!

   Jag vill veta mer!

   Några av våra kunder

   Låt oss hitta ditt nästa jobb

   Har du tidigare erfarenhet av strategiska och ledande roller och vill fortsätta utvecklas inom din karriär? Just nu har vi en stor efterfrågan på strategiska inköpare!

   Vi söker dig som vill ha en central roll i att hjälpa våra kunder. Du ska kunna utveckla en strategisk inköpsposition och bygga långsiktiga leverantörssamarbeten, men framför allt nå affärsmål. Det är också av stor vikt att du har ett långsiktigt tänk och förhållningssätt, med högt kvalitetsfokus. Vi vill att din insats i slutändan ska leda till att den kunskapen vi delar med oss av, även ska finnas kvar när vi är färdiga med uppdraget.

   Varför SCG?

   På SCG får du en fast och långsiktig anställning med marknadsmässig ersättning. Vi erbjuder utvecklande uppdrag inom alla branscher. Vill du testa olika branscher? Här får du möjlighet till det. Du blir en del av ett kompetent team av konsulter som erbjuds långsiktiga uppdrag med stort ansvar.

   Vi är väldigt måna om att aktivt jobba med matchningsprocessen för att göra en träffsäker matchning. Beroende på vart du är i din karriär hjälper vi dig sätta upp en individuell utvecklingsplan som låter dig styra över din egen utveckling med stöd från oss. Det innebär att du får möjligheter till att snabbt bredda din kompetens som strategisk inköpare och specialisera dig för att kunna fortsätta utvecklas med oss, likväl våra kunder. Vi vill hjälpa dig välja rätt väg framåt!

   Hur är det att jobba på SCG?

   På SCG strävar vi efter att skapa en arbetskultur där vi pratar mycket om balansen mellan familjeliv, fritid och arbetsliv. Du ska jobba 40h i veckan, inte mer än så. Vår vision är att jobba hårt för att lyfta kundernas kompetens, samtidigt som vi tillsammans också ska ha väldigt roligt ihop.
   Vi värdesätter sammanhållningen och ser därför till att styra aktiviteter en gång i månaden för att upprätthålla och stärka samhörigheten, men också för att utbyta erfarenheter med varandra.

   Våra medarbetare har ordet:

   Andreas Heidenborg, 42 år

   Strategisk inköpare

   ”Jag gick inköpsutbildningen som Affärshögskolan anordnar i Västerås mellan 2014 & 2016. Därefter fick jag jobb på ABB:s koncerninköp och hann arbeta där i ca 1 år innan jag gick över till SCG.”

   ”Chansen att få bredda erfarenheten inom yrket genom olika uppdrag i olika branscher. Jag uppskattar också ledningens genuina omsorg för de anställda. Att SCG valde att införa affärsområdet Affärsjuridik underlättar min roll som inköpare. Det finns alltid någon att rådfråga vid juridiska frågor. Kollegorna träffar man ju sällan i sitt dagliga uppdrag, men SCG anordnar tillställningar där det tillfället ges.”

   Louise Boman, 35 år

   Sourcing category manager ABB Robotics

   ”Jag uppskattar det familjära och lättillgängliga hos SCG, man är alltid välkommen att ringa eller titta förbi kontoret när som. Fredrik och Daniel är extremt duktiga på att bygga upp det interna nätverket mellan oss medarbetare, vilket gör att vi nyttjar varandras expertis och kan stötta varandra i olika frågor som är relaterade med de uppdrag vi är på.”

   ”Jag trivs jättebra med alla kollegor både hos SCG och uppdragsgivare. Eftersom SCG anordnar aktiviteter med jämna mellanrum där så lär vi på SCG verkligen känna varandra och blir ett väldigt tight team. Det är en lyx att ha medarbetare man har bra kontakt med i två olika bolag samtidigt!”

   Är du driven och vill utmana det vanliga? Ta ett kliv framåt i karriären tillsammans med oss på SCG genom att fylla i formuläret nedan.

    Jag vill veta mer!

    Om Supply Chain Group

    På Supply Chain Group levererar vi ett tydligt mätbart mervärde som hjälper våra kunder att nå ökad konkurrenskraft inom SCM & juridik.
    Vi går in med ett personligt engagemang för att ge en positiv upplevelse i alla relationer med kunder och medarbetare

    Supply Chain Group verkar idag i hela Mellansverige, med tyngdpunkten i Mälardalen med omnejd.

    ANMÄL DIG TILL SCG’S NYHETSBREV

    Få reda på det senaste från Supply Chain Group. Med vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad.